Jag saknar mitt PS


Jag har tappat bort programskivan så jag kan inte ens försöka installera mitt gamla PS Elements på den (fortfarande ganska) nya datorn. Så nu är det jättetrixigt och svårt om jag vill beskära en del av en bild eller sätta ihop ett collage. Visst det finns hyfsade webbprogram, men det tar ofta så lång tid bara att öppna - så jag har hunnit ledsna innan jag kommit in...

Nu är det höst och jag njuter fortfarande av pellisar i massor. Och så några vackra blyblomor. Och utanför bild: solhattar, temynta, andra blomningen rosor, chrysantemum, bergormrot, alunrot, flox, hortensia, pipfuchsia, en ogräsmalva (!), kärleksört, solrosor, dahlior i mängder, en och annan pense. Sensommarblommor är stor lycka.

3 kommentarer:

 1. Ja, sensommarblommor är fullständig lycka! Och de blommorna jag plockar in och njuter av inomhus.

  Jag använder ett bildprogram som är gratis och går fort : Photoscape!
  Det räcker för mig :)

  Ha det gott och en skön söndag!

  //Veronica

  SvaraRadera
 2. Det är så vackert ute bland blommor och blad, På håll i alla fall går man närmare ser man höstens intrång. Så är det i livet. Men vackert är det och solen tittar fram också då njuter jag även av din blyblomma.
  Ha det gott och lycka till med letande av skivan( du har inte lagt den i kylskåpet) det brukar ligga på det mest konstiga platser har jag fått erfara.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. HEJ .. jag använder PhotoScape .. smidigt tycker jag.. går fort också ..
  HA DET SÅ BRA ..

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.