Dagliljor


När allt inte är på toppen på andra ställen, så kan dagliljorna alltid pigga upp när man går dagens runda i trädgården. Detta är mina fem högsommarblommande dagliljor. Jag har nog namn på dem i någon byrålåda (eller i en excelfil) men just nu är det oväsentligt. De är bara vackra!

4 kommentarer:

 1. Visst är de vackra! Härlig variation när det kommer till färgskalorna. Jo, i slutet av augusti är det mycket som gjort sitt i trädgården. Inte underlättar det att det inte kommit en regndroppe på 3-4 veckor även om det vände igår när det äntligen föll lite nederbörd igen. När jag kikar ut i min trädgård ser jag tyvärr inget att lyfta på kameran för, däremot väldigt mycket som sekatören borde sysselsätta sig med...

  SvaraRadera
 2. Vacker är bara förnamnet.De är underbara. Tänk vad naturen är vis den har alltid nåt fint i beredskap till oss Det gäller bara att upptäcka det.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Så mange vidunderlige dagliljer! De er så utrolig vakre. Rene kunstverkene. I år har mine blomstrert så lenge. Det gir ekstra glede.

  Ha det så fint. Jannicke

  SvaraRadera
 4. Riktigt fina och härliga färger. Jag har den gula som blommar tidigt, och sen är det slut. Får nog se mig om efter några som blommar lite senare.
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.