Höstens riddare

Hélena uppmanar oss att visa höstens krigare i veckans Blommig Fredag och rättar sig sedan till höstens riddare. Bergormroten är ju ingen höstblomma, men den blommar fantastiskt långt in på höstmånaderna. Den växer så fint i slänten och jag är så glad att ha den där som marktäckare.


Den här säsongens riddare i gyllene rustning är annars jättetagetesen. De tog tid på sig att komma upp (minst sagt, de började inte blomma förrän slutet av juli), men som kompensation så skiner de fortfarande i trädgården. Är inte det riddaraktigt så säg.


I morgon är det en ny omgång av Trädgårdsfärger. Då blir det en höstfärg igen, för den som vill, eller en vårfärg om man hellre vill gå långt tillbaka i tiden. Gyllengult är temat.


9 kommentarer:

 1. Visst är de fina, men de rosa i frontlinjen, är inte dumma de heller. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Åå så fin den är dvärgormroten. Har ingen ormrot alls, men den finns på min "att köpa" lista.
  Ha en fin helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Lustigt, men Dvärgormrot har jag tänkt på senaste veckan att jag bara måste ha. I höst verkar den vara extra fin där jag sett den.
  Stor tagetes är också väldigt fin om man lyckas, vilket du har gjort.
  kram
  Luna

  SvaraRadera
 4. I love these beautiful flowers !
  Greetings

  SvaraRadera
 5. Fiint! Trevlig helg! Hälsningar Ewa :)

  SvaraRadera
 6. Dvärgormroten är ju otroligt söt och kul att Ha tagetes som blommar nu. Mina kryddtagetestetiska har lagt av för länge sen.
  Ha det så gott i helgen
  Anette

  SvaraRadera
 7. Helt fantastiska riddare! Älskar det gyllene och ormrot är verkligen en klippa. Tack för ditt beröm :-) Jag fotar ju porträtt och många bröllop så det värmer extra att du gillade just de bilderna.
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 8. Sååå läckert med det rosa mot höstfärgerna! Kram Lotta

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.