Ödmjukhet

Häggmispeln blommar så skirt och ödmjukt. Jag känner också stor ödmjukhet inför detta träd som växer hopslingrat med en rönn.

Jag undrar om den som planterade grävde ner en häggmispel som sedan togs över av rönnen eller om det är häggmispeln som har nästlat sig in till rönnen. Det känns ganska främmande att plantera häggmispel som solitär, men kanske gjorde man så förr?


Det finns mer att känna ödmjukhet inför. Gå in till Hélena och Blommig Fredag med tema ödmjukhet och se andras tolkningar
.

9 kommentarer:

 1. Hej Charlotta
  Hvor er den fin din bærmispel, så enkel. Den mangler jeg i min have.
  God weekend
  JetteMajken

  SvaraRadera
 2. Jag tror det är häggmispeln som kommit efter rönnen, jag har en också som bara dykt upp, och den har inte jag planterat.
  Ha en skön helg. Marika

  SvaraRadera
 3. Så vakker heggmispel du har! Den er så nydelig :-)

  Klem Marit

  SvaraRadera
 4. Berre eitt å sei til dei nydelege blomsterkvistene : vårens under er i gang :)

  Fin helg frå Anne-Mari

  SvaraRadera
 5. En mycket fin bild på Häggmispeln, Det är så härligt att allt är på gång nu. Det finns mycket att vara ödmjuk för här.
  ha en fin dag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. Jag planterade en häggmispel förra året. Det var inte det minsta planerat. Jag åkte till plantskolan och kom hem med det. Både maken och jag såg lika förvirrade ut när jag klev ur bilen.
  Men nu när jag ser dina bilder på blommorna så känns det mer än bra! Hoppas jag får se dem inom kort.
  Må så gott
  /E

  SvaraRadera
 7. Nydelig! Dette er tiden for å beundre de mer beskjedne blomstene...

  SvaraRadera
 8. Det är nog en nödig fågel som lämnat den efter en paus i rönnen. Gläd dig,det är det ultimata trädet/busken för varje trädgård: vackert bladutspring, fina blommor, bär som fåglarna älskar och fantastisk höstfärg dessutom :)

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.