Lysande

Fackelliljan känns nästan självlysande i det där läget när den precis har slagit ut. Extra tjusig att beundra när skymningen håller på att lägga sig, tycker jag.
Inte så mycket att yvas över i trädgården så här dags i år annars. Och ärligt talat är fackelliljan inte heller speciell i år. Jag trodde nog att den skulle slå till rejält med den värme som den fått, men det saknades väl vatten då. Två stora fina stänglar har det kommit i alla fall. Kanske hinner den med en eller ett par till.

4 kommentarer:

 1. Hej Charlotta!
  Nej, det är inte mycket som blommar nu, men det är grönt och fint, efter allt regn. Dina bilder på Fackelliljan är fina, otroligt vilka fina detaljer det är på växterna.
  Ha en trevlig helg /Marika

  SvaraRadera
 2. Smukke billeder! På dansk hedder den raketblomst, og begge navne er jo meget beskrivende.

  God weekend fra Ulla

  SvaraRadera
 3. Magiska bilder av en magiskt vacker blomma...
  Solig kram från Titti

  SvaraRadera
 4. Bilderna skvallrar i alla fall inte om att fackelliljan inte skulle vara lika ståtlig som den bruka. Skulle vara väldigt glad för den allra minsta lilla fckellilja för här är det inte mycket som blommar.
  Allt gott
  /Aentte

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.