Friskt och fräscht

Det är friskt och fräscht efter lite regn som förvånande nog föll i sakta mak och inte gjorde mer skada än att pionerna böjde sig mot marken men utan att gå sönder.Krolliljorna har också storhetstid nu. Liljebaggarna har nog tagit stryk av torkan eller så är de helt enkelt bara senare än blommorna i år.
Magnolian har varit magnifik i år. Så många blommor och ännu finns det knoppar som inte har slagit ut. Det känns som en ynnest att få ha en Magnolia sieboldii i sin trädgård. Fast egentligen är den inte alls speciellt krävande. Det krävdes bara tålamod och låta åren få ge den volym som behövdes.
Den är så fotogenic, här kommer en bild till.Det är rosen Rumba också.


Jag kan inte fatta att rosorna har börjat slå ut innan skolan har slutat. Hoppas, hoppas nu att växterna tar det lilla lugna och inte tappar sugen (och blomsterfägringen) lagom till midsommar.

Men än så länge är trädgården frisk och fräsch och full av överraskande tidiga blomsterutslag.

♥ ♥ ♥

1 kommentar:

  1. Hej Charlotta!
    Så vackert med alla krolliljor, väntar på att mina skall slå ut för första gången. Helt fantastisk Magnolia och Rumba är riktigt fin. Rosorna är tidiga här också.
    Ha det fint /Marika

    SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.