Tulpantider

Tulpantider är de bästa tider!


Spelar ingen roll om de växer ensamma


eller om de jazzar i flock


eller samsas med andra.


Det gäller att ta vara på den tiden. I år blir den tiden så väldigt kort eftersom det varit så varmt. Men några dagar till får vi njuta av färg och doft.

♥ ♥ ♥
6 kommentarer:

 1. Hei!
  Så vakre tulipaner du har! De er jo så fine når det er mange i sammen :)
  Ha det godt!

  SvaraRadera
 2. Visst är det fantastiskt underbart vackert just nu! Älskar man tulpaner så är man faktiskt extra glad!! Men i morgon tar vi ledigt från arbetspassen i trädgården (även fast vi inte är klara) och ger oss iväg på utflykt till Visby, man kan ju inte bara jobba även om det är ett kul "jobb".
  TREVLIG HELG /Susie

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig. Tulpantider är vårtider som jag alltid tyckt bäst om. Jättefina bilder! Vi får njuta så länge det vara. Ha en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Fantastiska bilder som alltid!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Hej Charlotta!
  Ja, det går väldigt fort, får nog gå ut och föreviga mina innan de försvinner.
  Ha en fin söndag /Marika

  SvaraRadera
 6. Turbofart bland jazzande tulpaner och med tanke på högsommarvärmen kommer den eftertraktade tiden mellan hägg och syrén att vara rekordkort i år. I mina trakter är häggen utslagen men syrénerna står också redo att slå ut.

  Tulpaner är med sin ståtliga sträckning och djupa, klara färger något alldeles extra i trädgården. Bara därför så råkade jag kapa en stackars tulpan med gräsklipparen för ett par dagar sedan.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.