Vilt slagsmål

Idag slåss småfåglarna om smakbitarna. Som alltid är valet att ta till våld i en konfliktsituation fullständigt meningslöst. Det finns ju mat så det räcker till alla!

 


  

3 kommentarer:

 1. Oj, det där var något nytt., jag har inte sett bråkande småfåglar hos mig! Kanske sköter dom det i buskarna så jag inte ser eller så är de av den mer sävliga typen här i Dalarna? Jättekul foton blev det

  SvaraRadera
 2. Den kanske inte är meningslös för dem ;) Fast det ser rätt läskigt ut ibland.

  Men det är väl klart att man lägger täckduk, eller i mitt fall fleecefiltar och frostmatta, över blommor som är känsliga. Í alla fall vill jag ha en sommarprunkande trädgård så länge som möjligt. Dahlior tål inte bara frost utan flera minusgrader, men samma där - det är ju blomningen och en så lång sådan som möjligt man vill åt :D Tycker att det är så sorgligt med folk som börjar prata om att det är höst redan andra veckan i augusti. Och tråkiga höstblommor från plantskolan är inte min melodi.

  Allt gott tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Så härliga bilder (trots fighten!) Här är det mest herr o fru Skata som tjafsar ute i trädgården ha ha...
  Torsdag och ösregn, inte så kul alls!
  Höstkram från Titti

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.