Landsväg

Landsvägen. Det är ett begrepp man sällan använder nuförtiden.


Detta är en bit av Sverigeleden och numera även markerat med "bruna blomman" som turistväg. Projektansvarig för kulturvägen i Skaraborg tyckte i en tidningsartikel att man skulle ta bilen och köra "i sakta mak" för att se allt vackert. Jag höll på att gå i taket när jag läste det.

STÄLL BILEN OCH GÅ!!!!! 
Ta cykeln!
Upplev naturen! 


På hösten är landsvägen befriande fri från turister som inte vet vilken sida av vägen de bör köra på. (Jag raljerar lite, de flesta turister liksom de flesta trafikanter kör mycket bra och uppmärksamt. Det är ju tyvärr de få andra man lägger märke till.)1 kommentar:

  1. Hej, här är det landsvägen som gäller, för den är minsann asfalterad. Det är däremot inte vägen hem, den är fylld av stora rullande grusbitar, de skär igenom de flesta sulor man har på skodonen, de gör att hunden haltar, de är obehagliga helt enkelt. Och när regnet kommer, då har vi pussar och pölar till förbannelse. Sånt är livet på landet..

    SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.