En gammal krukväxt


Om jag minns rätt så stod de här liljorna i kruka inomhus för några år sedan. De behövde visst några säsonger i glömska i rabatten innan de bestämde sig för att blomma igen.Eller så är det bara ett utmärkt liljeår i år, till och med kejsarkronorna som inte trivs speciellt bra hos mig var stolta, höga och raka i år med massor av klockor.Och krolliljorna ska vi ju bara inte prata om.De enda "liljor" som inte har överträffat sig själva är ju lilje-konvaljerna, men de kanske inte ens är liljor egentligen.


3 kommentarer:

 1. Mina brandgula har heller inte blommat när jag satte dom i landet inte ens i år. Vita krolliljor lääängtar jag efter.Annars så blir det många liljor här ändå
  Ha det gott och njut dina liljor
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Har försökt samla de orangefärgade på ett eget ställe. Lyckades delvis, de blommar fint i sin egen lilla nya hörna, men dyker upp på det gamla stället också.
  Den vita är så fin.
  Ha det gott /Marika

  SvaraRadera
 3. Har vita Krolliljor och i år har de blommat fint.Annars så börjar alla andra liljor öppna upp sina klockor.Det blir fint när många blommar på en gång.
  Trevlig helg.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.