Ösregnets framsida

Det är väl märkvärdigt att det ska vara så svårt att fota regnbågen. Den fetaste och finaste regnbåge jag skådat i hela mitt liv tror jag, Jag var tvungen att stanna bilen vid vägkanten (ingen trafik bakom, jag lovar) och försöka föreviga detta underbara himlafenomen.
Och så blir det bara ett suddigt streck på bilden. Jag vet inte om det är något fel på Blogger eller om det är jag som har gjort något i inställningarna. Mina kommentarer verkar inte "fastna" hos er andra. Det har varit så några dagar nu och jag får väl snoka i inställningarna igen om det inte ger med sig om ett tag.

8 kommentarer:

 1. Pretty rainbow, always a lovely sight to see! Enjoy your day and the weekend ahead!

  SvaraRadera
 2. Ja du ibland blir det inte alls som man vill med varken bilder eller text. Man nästan smäller av.
  Regnbågen är i alla fall med och jag såg kanske samma idag jag med eller....
  Ha det gott och njut dagen
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Ett av naturens häftiga ljusfenomen. Regnbågen är allt lite knepig att fånga. Jag måste alltid testa med en massa olika inställningar, eftersom jag glömmer från den ena gången till den andra ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Tycker du fångat regnbågen fint men jag håller med om att den verkligen är svårfångad! Ha en skön vårhelg! /Lotta Är det från telefonen eller datorn som det inte går att kommentera? För mig funkar det inte hos vissa om jag skriver från telefonen. /Lotta

  SvaraRadera
 5. Det blev väl en jättefin bild! Men ofta blir de svagare i färgerna är på riktigt. Jag försökte ta bild på norrsken. Även om det inte var det maffigaste, så tycker jag ändå det kunde ha blivit något. Det blev det alltså inte.
  Hoppas det blir ordning på kommentarerna. Jag blir helt ställd när sådant händer. / Britt

  SvaraRadera
 6. Fin bild på regnbågen tycker jag. Såg en igår som var väldigt skarp i färgerna men hade ingen kamera och den kanske inte hade blivit så bra på bild ändå. Ha det fint. CArita

  SvaraRadera
 7. Jag har själv fotat regnbågen och det är alls inte lätt att få till bilden så bra som verkligheten är.Du lyckades ändå få till det.Det är inte kul när tekniken strular även jag har varit med om att mina kommentarer har försvunnit som jag har skrivit ner men efter ett tag så har det fungerat igen utan att jag gjort något.Ha en fin helg/Margareta

  SvaraRadera
 8. Och nu verkar kommentarerna fungera igen. :)

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.