Det blev ett påskliljefängelse

För ett par år sedan fick jag en sådan där eldkorg i julklapp. Den har legat oöppnad i ett hörn i förrådet tills jag fick för mig att den kanske kunde gå att använda som blomkruka i trädgården.

Men ehhh, jag vet inte... inte till dvärgpåskliljor i alla fall. :-P


Det blev ett påskliljefängelse - med egen fångvaktare.

4 kommentarer:

 1. Haha det är ju för rolig med katten. Det får nog bli en större växt tror jag du hittar säkert nåt när sommaren kommer.Annars får du elda i den.
  Ha en fin och bra mitt i veckan
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Även jag har en eldkorg och som vi bor, vågar jag inte elda om det inte är snö. Så förra året satte jag en stor kruka med dahlior, fast högre upp än du gjort. Det blev riktigt eldigt och fint. Jag satte en kruka under så blommorna kom högre. / Britt

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det verkar vara en lösning för mycket blyga blommor! Nog finns det ett antal sådana, om man tänker efter. Huruvida katten ska sättas som ansvarig för vaktandet hela säsongen har jag inte analyserat färdigt ännu. Troligtvis bör den ledsna ganska snabbt och kanske endast göra sporadiska återbesök och då är det mer att likställa med rondering (vilket också kan vara bra).

  SvaraRadera
 4. Alla sätt är bra utom de dåliga sägs det .. lite större planta kanske skulle vara bättre .. om du nu inte vill ha värme .. HA det så bra.. KAN TALA om att TRANORNA hade röstresurser .. var där i tisdags.. men på andra sidan sjön emot var vi var .. då för ett par år sedan..

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.