Februarigrönska

Innan snön kom så såg jag faktiskt en blåsippa som höll på att slå ut uppe i kanten på kalhygget där solen nu kommer åt. Det är nog rekord alla tider för mig, men jag vet inte om det räknas när man inte har fotobevis.

Men sedan två veckor är det vitt igen, Det har dock sjunkit ihop så pass att snödropparna i alla fall har kämpat sig igenom. Det gillar vi att se.Och vi gillar när rhoddisen sträcker ut sig i februarisolen.Det finns mer grönt i vinterträdgården, men jag har inte varit så aktiv med kameran. Så det får vi ta och titta på en annan gång.

En ny outforskad vecka att se fram emot! 
♥ ♥ ♥

5 kommentarer:

 1. Hos mig ser det ut så också fast det är tulpaner som sticker upp. Hoppas att alla snö försvinner fort nu vill ha vår.sol och fint väder.
  Ha en fin vecka
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Det är likadant här... Det finns hopp:) Och igår sken solen en stund.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Jag hade tänkt fota mina små snödroppar hemma framför farstukvisten igår men tyvärr hade barnen trampat på snön precis runt de gröna bladen (och en liten blomknopp) så det blev liksom inte snyggt på bild... Just kontrasten mellan nytt spirande grönt och den kalla snön är häftig att få på bild. Du lyckades, inte jag. :-)

  SvaraRadera
 4. Det är ett under att de små små snödropparna och vintergäcken orkar igenom snötäcket. / Britt

  SvaraRadera
 5. Ni har ju en del snö kvar. Här kom det i lördags men regnade sen bort i ett huj. Skönt det! Snödropparna vill inte slå ut riktigt. Det är fortfarande kallt även om solen tittar fram allt som oftast. Längtar efter vår nu!
  Kram Milla

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.