Lite diskret sådär


blommar klematisen om och kikar fram mellan fortfarande knallgröna blad. 6 kommentarer:

 1. Det finns några tappra senblommare, man får njuta av det så länge man kan. Ha det fint. Carita

  SvaraRadera
 2. Nog är det en lite uppochner vänd tid vi lever i. undrar om det kommer att bli så här i framtiden med. Då är det dags att vänja sig kanske.Det är vackert att se alla de fina blommorna som blommar nu. Har en Margurit som är översållad med vita blommor nu. Undrar om man kan spara den till nästa år kanske.
  Ha en fin helg
  kram Meta

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker sort!!! Jättehärlig färg på blommorna! :-)

  Jag blev tvungen att gräva upp en klematis i somras, för att vi skulle kunna dra nya avloppsrör utmed husväggen. Återplanterade den igen sen, men hade inte allt för stora förhoppningar om att den skulle överleva. Men den kom sej faktiskt - så nåt bra var det väl med den svala sommaren då!? :-D Egentligen ska den blomma på våren/försommaren, men den har ett par blommor nu. Hoppas det inte är nåt som kommer att ligga den till last under vintern...?

  Ha det gott!!! :-)

  SvaraRadera
 4. Härlig färg, och vad fint att få njuta av den så länge.
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 5. What is the name of your clematis? It is stunning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Label was 'Ernest Markham' when I purchased it because I wanted a red clematis. But I am pretty sure it is 'Ville de Lyon' I got. The dark pink colour is also nice (but not red...)
   /Charlotta

   Radera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.