Nu händer det grejor

Internet igång igen efter 4 dagars bredbandsförlamning. Det är så tråkigt att det ska ta så lång tid för dem att laga när det blir problem här ute på landsbygden. Visst kan man koppla upp mot mobilens internet, men så beroende är jag inte av bloggandet även om jag saknar det lite när det inte fungerar.

I stället har jag passat på att bli myggbiten i trädgården. Det är inte bara trädpionen och de andra växterna som har tagit fart nu, myggorna fröjdas de också.Det blir nog ett 10-tal blommor i år. Det känns som om jag klippt bort hälften av knopparna för att de börjat ruttna i regnet. Men de som börjar öppna sig nu ska förhoppningsvis få blomma sin korta tid i rampljuset.

4 kommentarer:

 1. Vad vackra bilder. Jag har en buskpion som jag väntar på blommorna på. inga i år heller undrar hur länge man ska vänta snart åker den nog ut.Ja du det där med reparationer det kan man bli galen på.
  Ha en fin och skön torsdag
  kram Meta

  SvaraRadera
 2. En vit, den blir väl underbar när den slår ut. Jag har sått en som fortfarande är liten och som ska vara vit. Det tar väl ett tag innan den blommar. Ha det fint. Carita

  SvaraRadera
 3. En vit trädpion köpte jag i år. Har den i en större kruka. Hur gammal är din som har så många blommor?
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Det lär bli ett "bra" myggår i år. Usch. Men pionen var fin. / Britt

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.