En dag när det regnar
Det är inte mycket att syssla med ute när regnet öser ner. Då passar det att gå igenom fotoarkivet. Den här oredigerade bilden på maskrosen glimmade till och förgyllde min dag.

Ska erkänna att jag inte är någon maskroshatare alls. Jag har accepterat dem, gillar dem ibland, t ex på stora gula fält långt borta från trädgården. Rensar oftast bort de som slår rot bland blommor i rabatterna och på grusgången. Annars får de leva sitt liv som det passar dem. Jag minns när vi hade kaniner i familjen, då fick vi leta efter maskrosblad i slutet av sommaren. Så är det inte längre...


Önskar alla en fin nationaldag, oavsett väder.

7 kommentarer:

 1. Underbar bild....=)

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 2. Håller med dig jag tycker också om maskrosen den lyser och ger mig en så fin känsla av att de är sommar ändå.
  Ha det gott
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Hej, senaste åren har jag blivit helt knäpp. Maskrosor plockar jag till kaniner och marsvin som grannen har och när jag ser fint gräs så önskar jag att hästarna vore där och käkade! Jag gjorde maskrosvin ett år, samlade massvis av blommor och satt o noppade dom i timmar...o nej, det var det inte värt, vinet gillade jag inte alls! Men man måste ju försöka, annars lär man sig inget.
  Nu går jag ut o plockar.....nässlor!

  SvaraRadera
 4. Riktigt fin bild!
  Ha det bra! Marika

  SvaraRadera
 5. Maskrosen är ju väldigt fin egentligen, mycket finare n många andra blommor.Bra att gå igenom bildarkivet ibland. Bilden är riktigt fin. / Britt

  SvaraRadera
 6. Håller med! Jag gillar också maskrosfält (men man måste väl vara lite knasig om aman inte gör det)!!!
  Kram Milla

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.