Trädgårdsfärger - GRÅ

Fantastiskt så många som hänger med på trädgårdsfärger. Tack alla som var med och lyfte trädgårdens bruna nyanser till nya höjder förra veckan. Brunt är mer uppskattat och eftertraktat än jag kunde föreställa mig.

Den här veckan är det en annan o-färg i fokus. Grått är ju inget man odlar så ofta i trädgården, men det finns mycket vackra grå attribut som absolut hör till. Jag tänker framför allt på skugga och sten.


Skugga är inte bara skönt en varm och solig sommardag, det ger också fina mönster i grått, speciellt på de vita blommorna. Sten är något jag slentrianmässigt tänker på som grått, men om man tittar noga så samsas flera färgnyanser intill varandra i en vanlig sten. Enhetligt grått har jag däremot på källarväggen och så på en och annan käck bevingad besökare.GRÅ
Nästa vecka vänder vi tillbaka till grundfärger, någonting i rött 12 kommentarer:

 1. Fotot på den vita vallmon är slående vackert. Jag hade aldrig sett den som du gjorde. Tänk så mycket vi lär av varandra.
  Jag ser fram emot det röda nästa vecka! Ha en trevlig helg!
  Marta

  SvaraRadera
 2. Fint grått att se på. Visst finns det mycket mer grått än man först tänker. Rött nästa vecka ser vi fram emot, men har du glömt svart. Det tror jag många har. Fortsatt bra helg med hopp om litet sol i det grå.

  SvaraRadera
 3. Vilket fint collage.

  trevlig Helg

  SvaraRadera
 4. Vackert med grått. Jag kunde inte länka mig hit, vet inte hur man gör. Och mina bilder var för stora...
  Men jag har i alla fall gjort ett grått bidrag:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu gick det, det var ju jätteenkelt :) .
   Kram

   Radera
 5. Grått är en färg man inte kan vara utan i en trädgård tycker jag. Du gör så fina kollage.
  Ha en fin helg
  Kram Madde

  SvaraRadera
 6. Så roligt med färgtema, jag hänger på ;)
  Och grått på olika vis har jag gott om hemma!
  Ha en skön söndag! Kram Allis

  SvaraRadera
 7. Visade sig att jag hade mycket mer grått än jag anade. :) Kul det här med färgutmaningarna. Rött borde bli mycket enklare igen. :)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Som vanligt ett vackert collage här hos dig!
  Och nu är även mitt bidrag också på plats...

  SvaraRadera
 9. Jag gillar grått väldigt mycket, men kanske inte just nu den här årstiden i trädgården - fast sten är snyggt...och vårt hus är grått...och.....
  Ja, ja - det är precis som vanligt; ALLA färger är snygga!
  Susie

  SvaraRadera
 10. Fint kollage av en riktigt fin färg! Vet inte varför men blir lite extra glad när jag sett första sädesärlan. En sån där sak man pratar om - jag såg sädesärlan idag :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 11. Grå blommor är det ont om, men grått som kontrast är fint till det mesta. Härlig bild på vallmon! Då har jag säkert några fler växtbilder med grå toner på lagret. Nu fick det bli nya bilder istället. Jättekul utmaning det här.
  Ha det gott!
  Ulrika

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.