Tänk om

det dyker upp en massa fröplantor under magnolian nästa år? I så fall får ni komma och hämta för mirakel och lycka ska delas.4 kommentarer:

 1. Skøn magnolia med fine frø. Raffinerede farver i pink, orange og grøn. Fin med uskarp baggrund.
  God Weekend!
  JetteMajken

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotta!
  Tack för kommentaren på min blogg! Vilken tur att du kommenterade för då hittade jag din blogg! Underbara bilder du visar, hit kommer jag igen:-)
  Ha en fortsatt fin helg! / Nora

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk bild!!! Ljuvliga färger och så cool fröställning! Jag plockade in en liknande som jag hittat på ett träd, fast det såg mera ut som en avlång korv. Fast nu, när den legat inne i ett par dagar har det slagit ut, eller rättare sagt spruckit upp och där i fanns det massor av frön också! Riktigt läckert! Måste fotografera den så jag kan visa den och också spara den för framtiden! :)

  Ang. mitt dilemma i bloggen så är det lite svårt! Jag har fått förslag på att ha längre blogginlägg med flera bilder i varje förut men jag tycker som du, bättre om kortare inlägg. Jag känner att mina bilder talar för sig själva och passar bättre oftast som solist än att vara med i en grupp! Så jag försökte men slutade ganska snabbt igen! Däremot finns det vissa bilder som passar i ett långt inlägg så det händer att såna dyker upp även hos mig fast det är mera sällan!

  Jag blir jätteglad när du skriver att du kan tänka dig många flera inlägg! Kanske är det så att det inte behöver kommenteras på allt...det kanske uppskattas även ifall det inte finns ord på allt som bekräftar? Kanske ska jag fundera på det istället! Får helt enkelt fundera vidare men tackar dig för dina synpunkter! :O)

  Jag önskar dig en skön söndag!

  SvaraRadera
 4. Snyggt fotat och fantastiska färger... häftigt med magnoliafrön :) Håller tummarna att någon ny liten planta dyker upp...
  Ha en fin söndag!!

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.