Fotomodell


Den här snyggingen är en riktig fotomodell. Han simmar i en damm bredvid landsvägen och nästan varje dag stannar fotografer och sätter sig i gräset med sin utrustning för att fotografera. Svarthakedoppingen är nog ingen ovanlig fågel egentligen. Det ovanliga är att det här paret har valt en häckningsplats där de syns och är lätta att fota.

5 kommentarer:

 1. Snyggt!!
  Vilken härlig bild och färgkombon är ju helt perfekt.
  Ha de gott. Catarina

  SvaraRadera
 2. Trots att de sägs vara ganska vanliga har jag aldrig sett svarthakedoppingar. Men enligt uppgift ska det finnas ett par vid ett vattenhinder på en närliggande golfbana (!) så jag får väl pallra mig dit för att fota. (Med risk för liv och lem då det lär fara golfbollar och klubbor runt omkring mig...)

  Vacker fågel är det hur som helt och du har fångat den väl på bild! :-)

  SvaraRadera
 3. Aldrig sett en sådan! Så vacker den är!

  SvaraRadera
 4. Vilken snygging du hitta där riktigt härliga färger!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 5. Jag undrar just om dammen kan ligga vid ett snickeri? Jag har sett folk stanna och fotografera någon fågel där, men jag har själv inte stannat utan bara sett andra göra det....jag undrar, jag undrar, om det månne kan vara där jag tror? I sådana fall får allt jag se till att stanna upp där också en dag....
  /Carina

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.