Spinner igen


Ont har han fortfarande och aptiten är dålig, men ändå så är det så mycket bättre idag än igår. Första beviset på att gnistan finns där fick vi redan i går kväll när vi trugade i honom lite rå fläskfilé. Då började han faktiskt spinna lite grand igen.

I morse hade han stapplat runt lite i huset och verkade som om han tyckte att det faktiskt var ett alternativ att vi skulle öppna ytterdörren åt honom. Någon mat fick vi inte i honom i morse, trots att jag trugade med micrad kycklingfilé. Nu på lunchen provade jag rå kyckling och se då vaknade livsandarna igen. :)

Nu ligger han i soffan och spinner som en katt. Det är så trösterikt att han åtminstone känner sig trygg här i huset, fast vi inte kan göra mer för honom.
3 kommentarer:

 1. Skönt med någon som visar honom kärlek, och verkligen bryr sig om honom.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Skönt att det går framåt. Trygghet, värme och tillit är nog det viktigaste för honom nu.

  SvaraRadera
 3. Hörde på radion att spinnandet har en läkande effekt på katter, något med blodcirkulationen :) skönt att han mår bättre Kram Suss

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.