Kissen vilar


Tack för all medkänsla. Kanske, man hoppas ju, har ingen skjutit direkt mot katten. Det KAN ju vara så att han kommit i vägen någon stans.

I alla fall är han vaken idag, men han har jätteont. Kanske är dränage-slangen i såret extra besvärlig. Han går själv, men har stora besvär, kan inte hoppa upp och ner i soffan t ex. Aptiten är också dålig, men det är kanske inte så konstigt.

Hoppas, hoppas vi får se honom så här i gröngräset även nästa sommar.Jag hade en idé till veckans fototriss "jag gillar" som Helena presenterade igår. Idén gick ut på att visa att allt är värt att gilla. Men jag är inte på något positivt humör alls i dag, så det får vänta.


7 kommentarer:

 1. JAG håller mina tummar.. för denna goa kisse..

  SvaraRadera
 2. Men fy vad hemskt... jag tänker ofta på det när dom jagar här i trakten, att dom ska råka, eller medvetet skjuta nån liten katt. Hoppas verkligen din fina kisse blir bra igen!

  /Liv

  SvaraRadera
 3. Att ungar skjuter med softiskulor mot katter har man ju hört, men blyhagel! Det ärhemskare på alla sätt. Hoppas kisse snart repar sig. Några liv har han väl kvar?!

  SvaraRadera
 4. Hoppas verkligen de går bra för katten, de brukar ju tåla rätt mycket som tur är. men håller tummarna för er kram suss

  SvaraRadera
 5. Förstår att du inte orkar med utmaningar. Man är lika sjuk som djuret. Varenda gång. Det blir nog bättre för varje dag som går ska du se. Styrkekram!

  SvaraRadera
 6. Men? Hur beter sig folk? Stackars katt!
  Skickar Krya-på-dig-hälsningar till kissen och en stor kram till dig!

  SvaraRadera
 7. Jag blev både rörd och förbannad. Vi passar just ny vår dotters katt och hon springer ofta i skogen. Kram till kissen och dig.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.