Tisdagskväll i september

Det är inte mycket att säga om en vacker kväll i september. Gräsmattan klippt och solen på väg ner. Ljuvligt att bara kika runt på allt som trots allt fortfarande strålar med blomkraft.

10 kommentarer:

 1. Underbara bilder. Vackert i motljus.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ohh vad jag saknar blommorna i min, när jag ser din första bild. Inte en enda bloma har jag. pust. så fina bilder.
  Ha det gott och njut de härliga dagarna vi får nu.
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Woaw vilka underbara bilder. Här tog torkan all typ av blomning, mer eller mindre i alla fall. Lite tidlösa och blodtopp är allt som finns kvar. Men som trädgårdsägare är det ju bara att gilla läget och invänta nästa säsong istället :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Och dessutom en alldeles ljuvlig och varm tisdagskväll :) Härliga skymningsbilder!

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 5. Tisdagskvällen var verkligen ljuv och ljum. När sommaren tillfälligt kommer tillbaka och september bjuder på det bästa den har. Mycket vackra bilder där det låga kvällsljuset sätter sin prägel på växterna. Mycket bra fångat av dig!

  En fördel med hösten är att man inte behöver vänta så vansinnigt länge på solnedgången... Tyvärr är det snart så mycket höst att man inte hinner ta del av solnedgången annan än genom fönstret på arbetsplatsen.

  SvaraRadera
 6. Hej Charlotta!
  Är det ett höstsilverax på första bilden? Tittade till min igår, ser inte ut att bli några blommor, kanske trivs den inte där den står. Fina bilder.
  Ha det bra /Marika

  SvaraRadera
 7. These flowers are so beautiful! I love how vivid and clear these pictures are, very nicely done. Great job! Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts
  World of Animals

  SvaraRadera
 8. Vackert fotat kan jag tillägga!
  Trevlig helg
  /Anette

  SvaraRadera
 9. Så fina dina bilder är.Mitt Silverax det har aldrig blommat men bladen är jättevackra kanske måste den få en ny plats.Det härligt med ljumma kvällar så här i September.Ha det gott/Margareta

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.