Julkula

Det händer inte mycket i Charlottas trädgård eller omgivning. Kameran vilar pga att fotografen har ledsnat. Samma motiv om och om igen, det känns inte som om det är någon idé att försöka få till ytterligare en vinkel av samma gamla motiv.

Jag har inte beslutat om någon medveten blogg-paus. Det har bara blivit allt glesare mellan tillfällena. Kanske inspirationen kommer tillbaka med ledighet i jul och mellandagar? 


Kissekatten har i alla fall fått vara modell för en sista ansträngning. Redigering i gratisprogrammet LunaPic. Det var lite kul. Nu önskar vi alla fina bloggvänner en riktigt 

God Jul!


5 kommentarer:

 1. God Jul till dig också! Ja var hittar man inspiration? Det kan va nåt litet, ett ord, en fras... Fotandet går i vågor men just nu går jag igenom bilder från i våras. På telefonen använder jag Snapseed som är enkelt för mig som använder photoshop annars.

  Ha en riktigt skön jul! Carina

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotta!
  Hoppas inspirationen kommer tillbaka, och det gör den säkert, det blir i varje fall nya motiv när vårsolen tittar fram.
  Ha en riktigt fin helg och God Jul!
  /Marika

  SvaraRadera
 3. God jul Charlotta! Hoppas du hittar tillbaka till inspirationen så småningom. Ibland kan det vara skönt med en paus.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Thank you very much for your beautiful wishes !!
  Merry Christmas to you and your family !!

  SvaraRadera
 5. Lite så där känns det nog hos oss alla lite då och då. Här är det så mycket annat som ska färdigställas så orken och lusten att sitta vid datorn är inte så stor. Det får vara så ett tag. Roligare när man väl sätter sig känner jag.Våren brukar ju komma med massor av inspiration om det nu inte tänker regna hela den med.Vintern har ju regnat bort ordentligt än i alla fall. Det sägs ju att vintern har flyttat norr över, med tio års mellanrum ser man skillnaden. Snart är det sommar ( höst) hela året här då....... Ta den tid på dig som du känner att det behövs för att komma igång igen det är lite synd att sluta känner jag.
  Ha det gott de sista dagarna på året och Gott Nytt År önskar jag dig
  Kram Meta

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.