Skördemiss

  

Jo det blev både blåbär och druvor i år. Men de hann inte mogna så de hänger kvar på kvistarna ännu. Undrar om småfåglarna kommer att få smak för de här?


9 kommentarer:

 1. Haha det känns igen. Mina druvor tog fåglarna innan jag hann med det. det är nackdelen med att flytta till lägenheten innan allt är skördat.
  Härliga blå bilder du har
  Ha en fin kväll
  Kram Meta

  SvaraRadera
 2. Underbara frostbilder, jag är övertygad om att fåglarna hittar dina glömda skatter. Här har de minsann redan ätit upp varenda bär :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Ingen fara med druvorna. Du har väl hört talas om Eiswein?!

  SvaraRadera
 4. Hei!
  Håper virkelig at de vil sette pris på slike vitaminbomber i slutten av november. Her er de i full aktivitet i epletreet. Håper eplene vil henge en stund til, ellers så havner de i en elgemage.
  Ha det godt! Anne

  SvaraRadera
 5. De blir säkert uppskattade av fåglarna, men de är ju rätt snygga där de hänger också! Som små dekorationer!

  SvaraRadera
 6. De kommer säkert. Nu är de säkert söta som russin. / Britt

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det är vackert med "rester" av trädgården som får vara kvar under vintern. I alla fall om det inte handlar om decimetertjocka lager av ruttnande löv och blomblad som skräpar på marken. Frost och kanske kommande snö ger de kvarlämnade sakerna en karaktär och därmed får man också fotomotiv. Vem vill inte ha fler saker att rikta in kameran emot? :-)

  SvaraRadera
 8. Det är så fint med bären som sitter kvar, jag tycker det är vackert och kniper det så äter nog fåglarna av det också, kan man tro. Vår Ullungrönn, där såg vi från dag till dag hur det minskade på bären, har sällan sett att det går så otroligt fort att äta av. Men så är bären på Ullungrönnen väldigt goda, jag har sällan fått så god gele som från dom bären!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Fenomenet har tydligen drabbat flera i år. I går smakade jag på vindruvorna som hänger kvar men det var ingen höjdare längre. Ha en fin 1:a advent. Carita

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.