Träigt


Plommonträd ska beskäras på hösten efter skörd. Jag vet inte om jag hade sågat så här långt från stammen, men min livskamrat som bara vill väl kom kanske inte åt längre intill med stora macho-sågen.

Man ska ju inte klaga när man får hjälp och speciellt inte om man inte hittar "felet" förrän flera månader efteråt. Men kanske, tar jag och smygkorrigerar lite med min lilla nätta grensåg, nu när snön är borta och det fortfarande är långt till våren innan saven börjar stiga igen.

Vems är då felet om det går röta i trädet? Svar: ingens fel, vi gjorde så gott vi kunde båda två.

Inga träliga, bara trä-iga bilder hos Suss

7 kommentarer:

 1. Ack ja, slit och släp. Ska försöka kolla över mina plommon (igen) och flirta med mannen med motorsågen. :-)

  SvaraRadera
 2. Man kan inte kunna allt du vet.
  våga är hälften vunnet heter det ju.
  Ha en bra kväll
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Ibland blir det inte som man tänkt när man ber andra :) men du får vara glad att det var åt det hållet att de var för långt än för kort :) Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Fin tolkning skulle jag oxå skriva :) Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Så kan det gå.
  Fin tolkning av trä.

  SvaraRadera
 6. Det ordnar sig nog med plommonträdet... och en fin tolkning på temat blev det.

  SvaraRadera
 7. Ja, har man bara gjort sitt bästa så kan man ju inte göra mer. :-) Förhoppningsvis uppskattar trädet omvårdnaden, och belönar er med fina skördar framöver.

  Jag och maken brukar hjälpas åt med beskärningsarbetet. Han sågar och jag pekar. :-) Ibland uppstår missförstånd, och tyvärr har han oftast varit så snabb då att jag inte har hunnit hejda honom förrän grenen redan är avkapad - på fel ställe... :-I Men det får jag leva med - för det där med att själv stå på en vinglig trappstege och såga, känner jag väldigt lite inspiration till... <:-)

  Trevlig helg!!!

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.