Marodörbesök


Marodörerna har varit på besök. Peppar, peppar när de krafsar upp blåklocksblad så gör de ingen skada. Hoppas de inte får för sig att tugga rhododendronknoppar eller buxbomsskott...

2 kommentarer:

  1. Är det vildsvin du haft besök av?

    SvaraRadera
  2. Å ena sidan vill man ha en massa liv och rörelse i trädgården - och å den andra sidan, vill man ha allt i fred och orört... Ingen lätt kombination det! <:-)

    Här har rådjuren försvunnit sedan äpplena tog slut, och peppar-peppar så har haren (iallafall så här långt i vinter) låtit bli att gnaga barken av nedhängande spröda fruktträdgrenar. Desto mer har sorkarna jobbat under snön - eller rättare sagt ytterligare en våning ner i marken! Tror aldrig vi har haft fler sorkhögar i gräsmattan än vad vi har just nu!? Så jag kanske ska vara ganska glad då trots allt, att det har snöat några centimeter till igårkväll och inatt...? Så slipper jag kanske ta i tu med det eländet på ytterligare nån/några dar... <:-)

    Ha en fin start på nya veckan!! :-)

    SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.