SlitenSuss nya fotoutmaning rullar vidare. Temat är sliten denna vecka.

Sliten känner vi oss kanske lite var till mans så här i mörka november. En tur i naturen piggar upp så jag tog kameran med mig och gick ut.

Men i skogen blev jag skrämd av tre galopperande älgar så jag drog mig tillbaka till trädgårdens trygghet. Fågelbordets flagnande färg får bli mitt bidrag till temat sliten. Notera att fåglarna inte bryr sig utan äter tomt i alla fall.7 kommentarer:

 1. Usch vad otäckt att möta galopperande älgar. Din tolkning av sliten är bra :) tur att fåglarna inte bryr sig utan kommer ändå, fast det är ju lite charm med det slitna :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag är att du skrev i min blogg så att jag hittade den här roliga utmaningen! Jag såg en massa älgspår i vårt gärde igår men skulle hellre ha sett en älg in live!
  Må så gott.
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Älgar är stora när dom kommer nära.
  Hos oss,so kommer dom in till trädgården Ibland.

  Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 4. Galopperande älgar...hua! Jag skulle blivit livrädd...

  SvaraRadera
 5. Oj, oj, oj nog skulle jag få hjärtklappning om jag mötte en älg! De är ju så Stora .... Tror inte fåglarna bryr sig ett dugg om att deras matplats är lite slitet :)
  Tjingeling

  SvaraRadera
 6. Otäckt men samtidigt måste det ha varit fascinerande att se tre galopperande.
  ha det gott

  SvaraRadera
 7. Springa för livet :)Hihi Så snäll du är som sätter ut mat till fåglarna :) Fin bild.

  Ha en bra dag :) Bekka

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.