Fina fåglar


Blåmesarna älskar fröna i anisisopen. Tur för dem att jag gillar att ha kvar vissna fröställningar i trädgården.Hackspetten älskar talgbollarna. Tur för den att jag inte missunnar den maten som egentligen är inköpt för småfåglarna.


I helgen har det varit full fart vid fågelbordet och det gör skillnad i novembermörkret när man kan glädjas åt att fåglarna samlas i trädgården.


8 kommentarer:

 1. Roligt att sitta och titta på fåglar.

  SvaraRadera
 2. :) det är bra att du inte missunnar hacke hackspett. Klart att det gör tillvaron i november lite trevligare när man får så fint främmande på gården... du har lyckats fånga dom fint med kameran!

  SvaraRadera
 3. Så mysigt!! Första bilden gillar jag speciellt mycket. Det är som om de har något att säga varandra!

  SvaraRadera
 4. Det är roligt med fåglar :) så kul att titta på. Men de är svårt att fota dem tycker jag :) Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt med alla fåglarna som besöker restaurang "Utanför Fönstret" :) I år tror jag de rekordäter. Himmel vad frön det gått åt redan!
  Önskar dig en fin start på den nya veckan!

  SvaraRadera
 6. Åh, så härliga fågelbilder du har tagit. Jag älskar dem.

  Sv: Det var ju kul att du tyckte om mitt Fototriss. Jag längtar ju efter sommaren igen, så det var därför jag fick till det med åtmistone två sommarbilder.

  SvaraRadera
 7. Jag saknar min trädgård när jag ser dina bilder. Tror inte grannarna uppskattar om jag matar fåglarna på balkongen....

  SvaraRadera
 8. Åh, blåmesar vill jag också ha på mitt fågelbord. Är helt klart min favoritfågel. Hackspetten är fin i färgen men är ju en ätare av stora mått så jag är glad att den inte har hittat till mitt fågelbord, än i alla fall.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.