Wonder-brun vintermånad

Visst är den gröna vintern skön på sitt sätt. Jag har kommit att gilla brunt på ett underbart vintrigt vis.


Astilbens fröställningar är nästan självlysande i eftermiddagssolen.


 

Miscanthusens fröställningar luddar i den vackraste vetekornsnyansen.Hasselblad och kanske några björklöv.Och mellan vackert chokladbruna löv tittar vivorna redan fram.Och ska man ha djurbesök i januari så måste det nästan bli en gyllenbrun hund. Eller rådjurssommarpälsbrun. Vacker är han "lille man" och lika snäll som han är stor. 


3 kommentarer:

 1. Helt magiska bilder! Du har verkligen lyckats hitta 2020 års januarifärger! Och "lille man" tycker jag är ett väldigt vackert smycke i januariträdgården.

  Trevlig helg!
  Anita

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotta!
  Fina bilder, en söt liten Primula och Miscantusgräset är vackert. Härligt med besök av en snäll vovve. Vi var hundvakter förra veckan till en betydligt mindre gyllenbrun hund.
  Ha en trevlig helg /Marika

  SvaraRadera
 3. Vackra färger och gillar man inte 'brunt' som jag gör så kan man ju kalla det brons eller annat vackert för nyanserna :) Jättefina bilder av saker jag älskar vintertid, ja även färgerna :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.