Dahliorna är som bäst

Dahliorna har en förmåga att vara som bäst när det är dags att säga "god natt" för säsongen. Vi har haft lite frost i gräset, men det har ännu inte bitit i dahliorna. Jag är glad att de fortfarande är igång för till veckan skulle det bli sommarvärme igen.

 


6 kommentarer:

  1. Nydelige georginer du har, her har de ikke slått helt til i år, men jeg håper på neste år. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

    SvaraRadera
  2. Dahlior är fina men jag är ingen älskare av dom. Det är härligt med blommor som levererar långt in på hösten. Hos mig är det allt rosorna som levererar just nu.
    Ha det gott
    Kram Meta

    SvaraRadera
  3. Hej Charlotta!
    Grävde upp dahliorna hos dottern igår, synd för de var så fina fortfarande.
    Ha det fint /Marika

    SvaraRadera
  4. Vackert så! Här frös de för ca 2 veckor sedan. Men visst bor du nära en stor sjö? Fina var de i varje fall och tänk att njuta dahlior i mitten av oktober :)

    Ha det gott! Carina

    SvaraRadera
  5. Ja visst är det så...mina blommade så sent i år också! Men det är en helt ljuvlig blomma och nästa år ska jag ha en hel rabatt med bara dahlior :)
    Höstkram från Titti

    SvaraRadera
  6. Wonderful flowers.
    Have a nice weekend
    Greetings from Lisbon
    Maria
    Divagar Sobre Tudo um Pouco

    SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.