Lördagspromenad

Det sägs att det ska regna i morgon, så det var bäst att passa på att ta helgens långpromenad redan idag.

 

Mitt i skogen finns en rastplats... Där kan man sätta sig (om det inte är fruset eller blött) och se ut över nejden.Hemma i trädgården har de sista blommorna knäckts av snö (som tack och lov har smält igen).

  


Men skuggrönan är grön och fin, som roddisar verkar den sätta blomknoppar på hösten. Det ger lite hopp så här års.

5 kommentarer:

 1. Det är verkligen grått och trist nu. Vilken underbar utsikt över nejden! Perfekta rastplatsen. Här har det kommit lite snö men det försvann innan någon hann blinka. Snön får vänta lite till tycker jag.
  Ha en fortsatt skön söndag!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotta!
  Vilken härlig utsikt, där kan man nog sitta och njuta. Vi har också fått lite snö, några gånger, men den försvann igen. Fördelen med snön är att allt blir så mycket ljusare, men för min del får den vänta till Jul.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 3. Här har vi fått snö så vi har vita vidder men vilken härlig rastplats du har besökt med en vacker utsikt där kan man stanna en längre stund.Ha det bra/Margareta

  SvaraRadera
 4. Jaha du den där snön den lyser då med sin frånvaro igen, inte så dumt gillar det inte. Här renar det och är så grått. Hade tänkt gå till skogen men får nog vänta tills det slutat regna.Det känns då inte som advent snart inte.
  Ha det gott och mys inne med ljus
  Kram Meta

  SvaraRadera
 5. Oj, så vacker utsiktsplats! Var i landet är det?

  Här har november bjudit på både snö, lite sol, men mest regn. Felix blir innekatt när det är regn och rusk ute. Annars är han mycket ute även så här års.

  Adventshälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.