Favoritbär #1


Jag älskar och har alltid älskat smaken av svarta vinbär. Efter att ha flyttat min stora buske ganska brutalt förra året så är bären inte så många som vanligt i år. Då blir varje bär extra lyx att stoppa i munnen.

♥ ♥ ♥

3 kommentarer:

 1. Hej! Tack för kommentaren hos mig, gissa om jag blev besviken när jag såg vad det skulle bli av den otroligt vackra häftiga larven...
  Svarta vinbär är så goda, har du något favoritrecept, jag har några gamla bärbuskar vid ett gammalt torp som inte blivit omskötta på tio år, men ändå ger bär fortfarande. Saft är ju alltid gott, men skulle vara kul att göra något annorlunda. Baka är inte min grej...
  Fantastiskt fina blomster här, luktviolens tentakler är helt fantastiska. Naturen levererar!

  SvaraRadera
 2. Svarta vinbär har varit en favorit men nu har jag en annan buske och de är inte alls lika goda. Får nog skaffa en ny. En vacker bild har du i alla fall på dina bär.
  Ha det gott och njut regnet det behövs
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Hej Charlotta!
  Min svartvinbärsbuske har nog blivit för gammal, den ger inte många bär, brukar göra gelé av mina, men i år blir det nog inget av det.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.