Sippigt

Backsipporna har slagit ut. Så fina på sin nya plats, lite soligare än den gamla platsen så de kommer lite tidigare än på ursprungsplatsen.


Gulsipporna har blommat ett tag och vitsipporna likaså. De vita växer ju vilt och jag får bråka lite för att de inte ska ta sig in i rabatterna. Men bakom stenen är de snygga, tycker jag.

  

Och så mina favoritsippor på första maj. Blåsippornas säsong är över, men några eftersläntare finns på skuggiga platser. Här nedan i kombination med lupinblad.♥ ♥ ♥

7 kommentarer:

 1. Ljuvliga backsippor, mina trivs inte riktigt, köper nya och planterar dem i samma rabatt. Får nog tänka om, och plantera dem på ett annat ställe. Två nykomlingar i år. Kan inte vara utan dem.
  Ha det fint /Marika

  SvaraRadera
 2. Backsipporna är en av mina favoriter. De är vackra i alla lägen. Knoppar, utslagna eller vissnade. Väldigt fina bilder!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina blombilder! Backsipporna, de mjuka och fina, är en prydnad var de än står. Gulsippor har jag nog inte sett "live" någon gång. Vet faktiskt inte om jag kan förvänta mig att hitta sådana i mina hemtrakter. Vitsipporna dominerar marken ännu men nu när värmen kommit lär lövträden täckas av gröna kronor och skugga all mark i ett nafs. Allt har sin tid och var tid har sin tjusning. Antar jag.

  SvaraRadera
 4. Man gläds speciellt mycket av de första vårblommorna som tittar upp. Underbara bilder och blommor!
  //Anne-Lie

  SvaraRadera
 5. Så söta bilder! Fördelen med denna kalla vår är ändå att man får njuta av juvelerna desto längre.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 6. Ja hur fina än vitsippor är så är dom ett ogräs! Jag har dom både här och där trots idoga försök till utrensning.
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 7. Helt ljuvliga blombilder...
  Önskar dig en skön och solig lördag!
  Kram Titti

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.