Tillbakablick

Hinner inte riktigt med bloggen nu men ska jag göra en tillbakablick på året så är det väl Englandsresan som ska vara den mest minnesvärda, inte bara för att jag spenderade min födelsedag på resande fot utan för att södra England är ett så härligt landskap att utforska (nästan lika fint som hemma...).
Men som sagt, hemma är ändå bäst.

Önskar er alla
ett riktigt 

Gott nytt år!
♥ ♥ ♥8 kommentarer:

 1. Underbara bilder, och jag håller med dig om att hemma är ändå alltid bäst.
  Ha ett gott slut på 2015 och en bra start på 2016

  SvaraRadera
 2. Så fint och så stora vidder det är annat mot min lilla kolonin det. hihi. Där trivs jag bäst och är mest också. Vi var ju där övar Jul och ska dit i morgon och snickra i solen för det ska bli det har jag hört.
  Ha nu ett gott nytt år och njut, tänk nu får vi börja skrivandet i den där tomma nya boken ohh så nyfiken jag är på vad där kommer att stå
  Kram Meta

  SvaraRadera
 3. Hemma ÄR verkligen bäst! Men England ska jag verkligen åka på en trädgårdsresa till... Nån gång!
  Ps du såg mitt meddelande i ditt sista inlägg va? Ds

  //Veronica

  SvaraRadera
 4. Gott nytt år!

  England och landsbygden är något jag gärna skulle se mer av. I och för sig har jag sedan länge en längtan till de nordliga delar där Skottland huserar. Ja, de brittiska öarna i sin helhet har massor att erbjuda.

  Man blir ju hemmablind och skulle man se våra varierande svenska landskap för första gången skulle man rimligtvis falla pladask, det är fantastiskt vackert på många ställen i vårt avlånga land.

  SvaraRadera
 5. Vilken fin summering av året, hemma och borta. Jag gillar också England. Men ännu mer hemma. Gott nytt år. / Britt

  SvaraRadera
 6. Jag skulle gärna åka till England det är en dröm jag har kvar fortfarande. Det är skönt att man kan trivas så bra hemma och vi har det så fint här också. Jag avundas dom inte det eländiga vädret dom har nu, hemskt. H det fint.

  SvaraRadera
 7. Visst är egna trädgården alltid bäst....men
  England kommer inte långt därefter!

  SvaraRadera
 8. Charlotta, your pictures are beautiful !!
  Happy New Year to you too !!

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.