Hacke, med sin röda nacke


Han en storätare vid fågelbordet, talgbollarna går åt i ett nafs eller ska jag säga hack. Här på bild innan snön lade sig djup och kölden frös in all fågelmat i skogen.

Fler flygande fän i Nature Footsteps winged

9 kommentarer:

 1. Vilken fining! Tror jag har en hacke också, men hen försöker bara spetta sig in i några fågelholkar som nog är några nummer för små.

  SvaraRadera
 2. jag har en som kommer till min balkong. Jag är inte så glad åt det eftersom jag bara har en talgboll. Inget annat. Jag hade mer förut men då fick jag upp råttor. :(

  SvaraRadera
 3. Such a bright bird! I love the lichen on the tree, too!

  SvaraRadera
 4. Han är så grann och fin! Vi har sällan hackspettar här vid oss, men jag brukar se dem hos min mamma.

  SvaraRadera
 5. Love the cute woodpecker, great shot! Wish you a very Happy New Years!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det är så fantastiskt att vi har så färggranna fåglar i Sverige, vi behöver inte åka alla världens väg för att titta på papegojor och så där! Fin bild!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Det var et praktfullt bilde av Flaggspetten:)

  SvaraRadera
 8. De är verkligen vackra fåglar :) vilken fin bild, jag tycker det är så svårt att fota just fåglar :) men ska träna på det :) Kram Suss

  SvaraRadera
 9. What a fabulous capture. I am calling by to thankyou for your recent follow of my photography blog and to wish you a Happy New Year.

  SvaraRadera


Stort tack för att du tagit dig tid för en kommentar!


Alla anonyma kommentarer hamnar i skräpposten och de raderas utan granskning. Har du ingen blogg kan du kommentera med namn/webbadress och bara fylla i namn.